Palivor Çiftliği Bebek’te

Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını İstanbul Bebek’te açtı.

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde en iyi çiftlik projesi ödülü alan Palivor Çiftliği İstabul’un Bebek semtinde açtığı ilk mağazasında doğal  şarküteri ürünlerini lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.

Mağazada bugüne kadar seçkin marketlerde satışa sunulan Palivor Çiftliği’nin özel et ve süt şarküteri ürünlerininin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çeşitleri,  özel karışım  kahveler ve  organik çay çeşitleri de yer alıyor. Dikkat çekici  iç mekan tasarımıyla 16 kişiyi ağırlayabilen mağaza her gün sabah 8’den gece yarısına kadar hizmet veriecek.

Palivor Çiftliği’nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, “En kaliteli ürünleri, Trakya’ya özgü misafirperverlik ve güler yüzle mağazamızda misafirlerimize ve paket servisle tüm İstanbul’a  sunmak”  olarak özetlerken, çiftliğin diğer kurucusu Yüksek Mimar Kerem Oral ise 2011 yılında vizyonu ve mimarisi ile Avrupa’nın en iyi projesi seçilen Palivor Çiftliğinin, yeni ve nitelikli gıda ürünleri ile çok özel bir deneyim sunacağını belirtti.

Trakya’da, Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinde, 1700-1800’lü yıllarda Istranca ormanlarının  içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya’da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlamayı amaçlıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.