SEK naneli ayran 1 litrelik karton ambalajında

Yüzde 100 doğal toz nane ile SEK Ayranın lezzetine lezzet katan ‘SEK Naneli Ayran’ tüketiciden tam not aldı.

Gösterilen ilgi ve talepler doğrultusunda 330 ml ambalajında tüketicilere sunulan SEK Naneli Ayran artık 1 litrelik karton ambalajında sofralarda yerini almaya hazır.

Süt ve süt ürünlerinde güvenilir ve lezzetli tatları tüketiciyle buluşturan SEK, ferahlığı ve doğallığı bir arada sunduğu “Naneli Ayran”ı ile beğeni topladı. Lezzet tutkunları tarafından beğenilen yüzde 100 doğal toz naneden yapılan “SEK Naneli Ayran”, tüketicilerden gelen istek üzerine 1 litrelik yeni ambalajıyla raflarda yerini aldı. ‘SEK Naneli Ayran’, Türk damak tadına uygun kıvamı, tuz oranı, kullanım kolaylığı ve şık ambalajıyla her yaş grubundan tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yorum

  1. kartonli naneli ayraninize bim marketlarda hic kes begenmedi cunki bunlar ayran tanamiyorlar ama ban kandi ulkemde ayran cok oldu icin sizin urunuz harika cok cok guzal tadisi cenet gibi ❤️basarilar diyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.