CNR Food sürprizlerle geliyor

CNR Food İstanbul – Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı, 2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

CNR Food İstanbul Fuarı, birbirinden özel etkinliklere sahne olacak. Dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturacak fuarın bu yılki sürpriz ismi ustaların ustası ünlü şef Thomas A. Gugler.

Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanlığı göreviyle 107 ülkeden tüm seviyede 12 milyonun üzerinde aşçıyı temsil eden ünlü şef, fuarda yapacağı “Global Trendler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı sunumunda aşçılık mesleğindeki kariyer yolculuğunun yanı sıra dünya mutfak standartlarının korunmasına ve geliştirilmesine yönelik önemli bilgiler paylaşacak.

35 yılık kariyer yolculuğuna 178 uluslararası ödül sığdıran ünlü şef Gugler, beş yıldızlı oteller ve restoranlardan hastanelere, hava yollarından üniversitelere kadar gıdanın var olduğu hemen her alanda görev aldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.