İki dondurma lezzeti tek kutuda

L’era Fresca en sevilen dondurma lezzetlerini bir kutu içerisinde sunuyor.

En çok sevilen dondurmalarını tek kutuda bir araya getiren L’era Fresca; sade & çilekli, sade & antep fıstıklı, sade & fındıklı ve sade & sütlü çikolatalı olarak üretilen tekli kutular L’era Fresca keyfini ikiye katlıyor. L’era Fresca ürünlerinde mevsiminde toplanan taze çilekler, Antep’ten gelen Boz Fıstığı, Ordu’nun iftiharı Sagra fındığı kullanılıyor. Ayrıca Kosta Rika orijinli Belçika çikolatasını enfes sade ve sütlü dondurmasıyla tek bir kutuda dondurma tutkunlarıyla buluşturuyor.

İki farklı boyda

L’era Fresca’nın içerisinde gıda boyası, trans yağ, glikoz ve fruktoz şurubu, emülgatör maddeleri bulunmuyor. L’era Fresca ikili ürün çeşitleri 175 ml. ve 500 ml.’lik özel ambalajlarda sunuluyor. L’era Fresca ikili ürün çeşitlerini Migros, Carrefour, Real marketlerde ve tüm seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz. L’era Fresca Tadelle ve Sagra markalarını bünyesinde bulunduran Toksözler Grup tarafından üretiliyor.

Önerilen satış fiyatı:

175 ml: 5 TL / 500 ml: 12 TL

L’era Fresca

Sarelle ve Tadelle markasını satın alarak gıda sektörünün önemli oyuncularından biri haline getiren Sagra’nın sahibi Toksöz ailesi, İtalyanca’ da tazelik ve ferahlık anlamına gelen L’era Fresca markasıyla günlük süt ve dondurma üretimine 2011 yılında başladı. “L’era Fresca” markalı dondurmanın ilk mağazasını Bebek’te açan Toksöz Grup bir yıl içerisinde İstanbul’da 10, Türkiye çapında ise 40 mağazaya ulaşmayı hedefliyordu. Bu amaçla 2011’de İkitelli’deki üretim tesisi ve 10 mağaza için 6 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Ayrıca yurt dışında Moskova, Kiev, Tiflis ve Dubai gibi şehirlerde 10 dondurma mağazası açmayı da planlıyordu. L’era Fresca İstanbul’da 4 mağaza ile faaliyet gösteriyor.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.