Munters Form Gebze’ye taşındı

Munters Form’un hem adresi hem de üst yönetimi değişti. Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınan firmanın yeni Genel Müdürü Suat Güven oldu.

Soğutma petekleri ve havalandırma fanı imalatının yansıra nem alma cihazları ithal eden Munters Form, Mersin Serbest Bölge’den Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasına taşındı. Gıda, tarım ilaç ve elektronik sektörlerine optimize edilmiş iç mekan iklim çözümleri sunan Munters Form faaliyetlerini Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 7 bin metrekarelik yeni üretim tesisinde sürdürecek. Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde hem Türkiye pazarı hem de yurt dışı pazarları için soğutma petekleri ile havalandırma fanı imalatı yapacak.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de nem alma cihazları ve evaporatif soğutucu ürünler alanında Türkiye’nin en büyük pazar payına sahip olan Munters Form Endüstri  Sistemleri A.Ş.’ye Suat Güven Genel Müdür olarak atandı. 1 Ekim’de yeni görevine başlayan Güven, 1990 yılında İTÜ Maden Mühendisliği’nden mezun. Çeşitli firmalarda orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Suta Güven, 2011 yılından beri  Atlas Copco’da Endüstriyel El Aletleri İş Sahası Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.