Moova Sek Peynir oldu

Geçen yıl Moova’yı satın alan Tat Gıda, SEK markasıyla peynir kategorisinde 35 ürünle güçlü bir çıkış yaptı.

SEK, sütteki iddiasını peynire de taşıyarak, “İyi sütten iyi peynir” sloganıyla piyasaya çıkardığı 35 ürününü İstanbul’da yaptığı basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıda konuşan Tat Gıda Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, Moova’yı, SEK’in peynir alanındaki operasyonu için geçen yıl Ağustos ayında 32,3 milyon TL’ye satın aldıklarını hatırlatarak, “Bu yatırımla günlük 350 ton süt işleme kapasiteli yeni ve modern bir tesisle birlikte Ege Bölgesi’nde çok bereketli bir süt havzasından da yararlanma olanağına sahip olduk” dedi.
Kesimer, paketli peynirlerin pazarın 1/3’ünü oluşturduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Satın almadan bu yana geçen sürede kapsamlı araştırmalar ve tat testleri yaptık. Bunun sonucunda tüketicilerin en beğendiği lezzetlerden oluşan ürünlerimizi piyasaya sunduk. Paketli ve açık olarak toplam 10 milyar TL olduğu tahmin edilen peynir kategorisinde hedefimiz paketli peynir markaları arasında ilk üçte yer almak.”

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.