Süt endüstrisinde tercih edilen marka

HAUS her ölçekte süt işletmesine farklı kapasitelerde krema ve temizleme separatörleri sunuyor.

Ar-Ge çalışmaları sonucunda dünya standartlarında üretilen HAUS Max Serisi separatörler, yüksek kalite ve verimlilik sağlıyor. Max Serisi Krema ve Temizleme separatörlerinde boyanın kullanılmamış olması, tambur ve motor arasında kayış kullanılarak dişli sistemlerde yaşanan; dişlerde aşınma, vibrasyon ve gürültü gibi riskleri ortadan kaldırılmasıyla da diğer marka separatörlerden ayrılıyor.
Süt endüstrisinde özellikle peynir altı suyunu kremadan ayırmak için tercih edilen HAUS separatörler, peynir altı suyundaki yağ oranını onbinde beşe kadar indiriyor. Farklı pazarlara penetre olmak adına gerçekleştirilen faaliyetler sonucu artan marka bilinirliğiyle birlikte, firma sütendüstrisi uygulamasında farklı hedef pazarlarında satışlarını gerçekleştirip,satış ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. Bu anlamda özellikle Hindistan,İran ve Avrupa ülkeleri için gerekli açılımlar ve çalışmalar sürdürülüyor. Son olarak Küba’ya yapılan Maxcream 5T veMaxcream 10T satışlarıyla birlikte HAUS,Asya’dan Amerika’ya kadar geniş bircoğrafyada memnun müşterilerilerinin sayısını hızla artırıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.