Sarten, Metal Ambalaj Konferansı düzenledi

Sarten Ambalaj ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen konferansta metal ambalajın sürdürülebilirliği ve pazardaki konumu ele alındı.

Türkiye’nin en büyük ambalaj şirketi Sarten’in ev sahipliğinde 17 Nisan’da İstanbul Point Hotel Barbaros’da “Metal Ambalajın Sürdürülebilirliği ve Pazardaki Konumu” konferans gerçekleşti. Konferansta Sarten CEO’su Zeki Sarıbekir, Avrupa Metal Ambalaj Birliği (EMPAC) CEO’su Gordon Shade ve İletişim Direktörü Ellen Wauters’ın yanı sıra, BİM Operasyon Komitesi Başkanı Galip Aykaç, 25 yıllık Sainbury’s pazarlama deneyimiyle Alison Austin ile ÇEVKO Genel Sekreteri Mete İmer’in açılış konuşmalarıyla başladı.
Sarten CEO’su Zeki Sarıbekir konferansın açılışında yaptığı konuşmada, “Metal ambalaj hem tüketiciye hem de çevreye fayda sağlar. Bu üstünlüklere rağmen metal ambalajın pazarda ve tüketicilerin algısında hak ettiği yerde olup olmadığı tartışılan bir konu. Sarten olarak bu konuda öncülük ediyoruz. Her üç yılda bir düzenlemeyi arzu ettiğimiz bu konferans aracılığıyla da hem sektörü hem de tüketicileri daha iyi bilinçlendirerek, metal ambalaj algısını olması gereken yere getirmek için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor” dedi. Öğleden sonra Levent Erden moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ise metal ambalajın geleceği tartışıldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.