Dubai’de Pınar’a büyük ilgi

Dubai’de düzenlenen Gulf Food Fuarı’nda 180 çeşit Pınar ürünü sergilendi.

12 yıldır Gulf Food fuarına katılan Pınar, standında fuarın uluslararası ziyaretçilerini ağırladı. Farklı ülkelerden fuara katılan ziyaretçilere Pınar Süt, Pınar Et ve Pınar Su’yun birbirinden leziz 180 farklı ürünü sunuldu. Gulf Food’da Pınar ürünlerinin tadımı da yapıldı. Türkiye’den gelen mutfak şefleri Pınar ürünlerini 30’dan fazla lezzetli tarifte kullandı ve ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Fuarı ziyaret eden Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı yaptığı değerlendirmede “Pınar’ı bir dünya markası yapma idealimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pınar, Körfez ülkeleri ve Ortadoğu’da gıda sektöründe en bilinen ve en beğenilen markalardan biri, Pınar Labne’nin 8 ülkede pazar liderliği bulunuyor” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.