Küçük alanlarda büyük temizlik

Diversey, çok küçük ve sıkışık alanların temizlenmesi için yeni bir makine geliştirdi.

Pratik kullanıma sahip bu makina ile benzersiz avantajlar sunuluyor. Profesyonel temizlik ve hijyen çözümlerinin en bilinen markalarından biri olan Diversey, çok küçük ve sıkışık alanların temizlenmesi için ideal bir makine geliştirdiğini duyurdu. Küçük ve ultra-kompakt akülü TASKI Swingo 350, mutfak, tuvalet ya da mini dükkânlar gibi çok küçük ve sıkışık alanların temizliğinde yüksek performansı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor.

Alçak gövdesi ve arkaya doğru katlanabilen kolu sayesinde TASKI Swingo 350; masa, etajer veya rafın altına erişebiliyor. Yana alınan rulo fırça, kenar diplerinin temizlenmesinin yanı sıra, köşelere de erişilmesine imkân veriyor. Fırçanın önüne yerleştirilen silici lastik ise makineyle geri giderken temizleme solüsyonunun yerden alınmasını sağlıyor. TASKI Swingo 350, bu kol sayesinde kendi çevresinde kolaylıkla dönebiliyor.

Makinenin yeni lastik ağızlı sileceğinin, azami düzeyde ovalama gerektiren, engebeli, derin derzli, seramikle kaplı alanlar gibi güç zeminlerde dahi mükemmel koruma sağladığı belirtiliyor. Karakteristik “V” biçimindeki yeni lastik ağızlı silecek, makineyi zeminde yönlendiren üç nakil tekerleği ve patentli fırça sabitleme özelliği; yılların uzmanlığı, test sürüşleri ve bilgisayar simülasyonları sonucunda elde edilmiş.

Güvenlik ve kolaylık bir arada
Makine mükemmele yakın bir kurutma sağlayarak, ıslak zeminlerde kayıp düşme riskini en aza indiriyor. Kablosunun bulunmaması TASKI Swingo 350’yi, gündelik kullanım açısından uygun bir çözüm hâline getiriyor. Ergonomik biçimli ve el koruma özellikli- yüksekliği ayarlanabilir kol, makinenin güvenli ve rahat bir şekilde kullanılmasına olanak veriyor. TASKI Swingo 350 su tüketimini elle temizliğe göre yüzde 60 oranında azaltıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.