Mutlu Hayvancılık Projesi’nde mutlu son

SETBİR’in öncülüğünde iki yıldır süren “Avrupa Birliği ve Türkiye’de Mutlu Hayvancılık” projesi tamamlandı.

19 Haziran 2019 Çarşamba günü Ankara’da açılış toplantısı ile başlayan projenin, Tarım Bakanlığı ile işbirliği halinde yürütülen eğitim çalışmalarının ilki, gerekli eğitim materyallerinin hazırlanmasını takiben 24 Ocak 2020’de Mersin’de yapılmıştı. Eğitim çalışmaları daha sonra 14 Şubat 2020’de Bursa’da, 28 Şubat 2020’de de Erzurum’da gerçekleştirildi. Balıkesir ve Edirne’deki eğitimler ise koronavirüs salgını nedeni ile online yapıldı.

Proje, 23 Ekim 2020 Cuma günü yine koronavirüs salgını nedeni ile online yapılan kapanış toplantısı ile son erdi. Burada konuşan SETBİR Başkanı Tarık Tezel, hayvancılığın gelişmesinde önemli basamaklardan biri olan hayvan refahını layıkıyla uygulayan bir üreticinin hayvanından elde ettiği sütün ve etin kalitesinin de artacağını söyledi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.