Animalia İstanbul Şubat’ta

ANIMALIA İSTANBUL Fuarı, 2023 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

HKF Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla on yıldır Haziran ayında gerçekleştirilen fuar artık Şubat ayında düzenlenecek. Hayvancılık sektörünü on yıldır İstanbul’da buluşturan Hayvancılık ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarının 11.’si 20-23 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Salon 9’da düzenlenecek.

Balkanlar, Kafkaslar, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışından çok sayıda yabancı ziyaretçiyi ağırlayan ANIMALIA İSTANBUL Fuarı, dış pazarlara açılmak isteyen firmalar için de stratejik öneme sahip. Hayvancılık sektörüyle ilgili kurum ve dernekler tarafından da desteklenen fuar, sektörden aldığı desteğin gücüyle İstanbul’da hayvancılığın önemli bir fuarı haline geldi.

2014 yılında 11’incisi düzenlenecek ANIMALIA İSTANBUL, dört gün boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Çiftçiler, hayvan yetiştiricileri, ziraat işletmecileri başta olmak üzere büyük ve küçükbaş hayvancılık yetiştiricileri hayvancılıkla ilgili trendleri ve teknolojileri bu fuarda bulabilecek. UFI onaylı ANIMALIA ISTANBUL, Avrupa Tarım Fuarları Organizatörleri Federasyonu EURASCO’ya da üye.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.