Tarım sektörü Tüyap’ta buluşuyor

Avrasya Tarım, Hayvancılık ve Ta-rımsal Mekanizasyon ve Traktör Yan Sanayi Fuarları 22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık A.Ş. ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Tarım 2014 Fuarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri desteği ile bir kez daha sektörün uluslararası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Fuar, 22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında, 350’ye yakın firmanın katılımıyla TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarda traktör, tarımsal mekanizasyon ve sulama teknolojileri, gübre, tohum ve organik tarım ekipmanları tek çatı altında sergilenecek. Fuarla birlikte eşzamanlı olarak düzenlenecek Avrasya Tarımsal Mekanizasyon Zirvesi de uluslararası sektör temsilcilerini buluşturacak. Aynı tarihlerde düzenlenen Avrasya Hayvancılık Fuarı da hayvancılık sektörü profesyonellerini buluşturacak.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, Dış Ticaret Müsteşarlığı aracılığı ile yabancı özel alım heyetleri de ziyaret edecek. Balkanlar, Orta Asya, Orta Doğu ve Avrupa’dan fuara yoğun ilgi bekleniyor. Avrasya Tarım, Hayvancılık ve Traktör Yan Sanayi Fuarlarına geçen yıl 18 ülkeden 203 firma katılmış ve 52 ülkeden 30.467 kişi ziyaret etmişti.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.