Gıda teknolojilerindeki yenilikler bu fuarda

Gıda teknolojilerindeki son yeniliklerin sergileneceği İstanbul Gıda-Tek Fuarı, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gıda ve içecek sektörünün tüm ürün gruplarına teknoloji ve hizmet sunan firmaların yer alacağı İstanbul Gıda-Tek 2013, Avrasya’nın lider ambalaj fuarı olan Avrasya Ambalaj 2013 İstanbul ile aynı tarihte düzenleniyor. İstanbul Gıda-Tek Fuarı ekmek, pasta, çikolata, bisküvi, şeker, şekerleme ve kafeterya sektörüne yönelik makine ve ekipman tedarikçilerine yeni pazar fırsatları sunuyor. Fuarda, üretimden son kullanıcıya kadar tüm süreçlerle ilgili yeni teknolojiler sergilenecek. Uluslararası boyutta alıcı ve satıcıların bir araya geleceği fuarda firmalar, ürünlerini yerli ve yabancı hedef kitlelerine tanıtma fırsatı bulacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.