Yoğurtçuluktan küresel liderliğe

Çalışanlarının yüzde 30’u mülteci olan Chobani’nin CEO’su Hamdi Ulukaya’ya Birleşmiş Milletler Vakfı tarafından “Küresel Liderlik Ödülü” verildi.

Birleşmiş Milletler Vakfı Chobani’nin CEO’su Hamdi Ulukaya’ya mültecilere insani yardım sağlayan özverili çalışmaları nedeniyle, “Küresel Liderlik Ödülü” verdi.
New York’ta düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmasında Midilli’deki mülteci kampına yaptığı ziyarete değinen Ulukaya, “Mülteci kampında koşulların iyi olmayacağını biliyordum ancak gördüklerim için hazırlıklı değildim” diyerek ziyaret ettiği ailenin tüm yokluklara rağmen kendisine çay ikram ettiğini söyledi. “Çok az şeye sahip biri, bir yabancıya kibarlık ve cömertlik göstermenin bir yolunu bulabiliyorsa bunca şeye sahip bizler neden bulamıyoruz?” diye sordu.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.