Sek’ten naneli ayran

Sıcak yaz mevsiminde tüketiciye ferahlatıcı bir lezzet sunmayı hedefleyen SEK, ayranı taze nanelerle harmanlayarak “SEK Naneli Ayran” üretti. Formunu korumak isteyenler için ise, “SEK Light Ayran” raflardaki yerini aldı.

Süt ve süt ürünlerinde güvenli ve lezzetli tatları tüketiciyle buluşturan SEK, ayran kategorisine iki yeni lezzet daha ekledi. “Naneli Ayran” ile yaz mevsiminde tüketiciye ferahlık, doğallık ve lezzeti bir arada sunan SEK, formunu korumak isteyen tüketiciler için ise “SEK Light Ayran”ı sunuyor.

Türkiye’nin köklü süt ve süt ürünleri markası olan SEK, naneli ve light ayran çeşitleriyle sofralardaki seçeneği artırarak, sıcak yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzeti olmayı hedefliyor. Cam şişede ve bardak ambalajlardaki SEK ayran ailesi genişleyerek daha pratik ambalajda tüketicilere ulaşması amacıyla 330 ml ve 1 litrelik karton ambalajda da satışa sunuldu.

Doğal toz naneleri ayranın içine serperek, ferahlatıcı bir tat yaratan SEK, bu lezzetle her yemeğin vazgeçilmez lezzeti haline gelecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.