Yılbaşı sofralarının en tatlı misafiri Carte D’or

Carte d’Or, yılbaşı sofralarına renk katacak tatlı tarifleriyle yeni yıl coşkusuna ortak oluyor.

2013’e geri sayım hızla devam ederken, yeni yıl heyecanı da yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bir yandan hediye seçimleri yapılıyor, bir yandan da yılbaşı sofraları tasarlanıyor. Menülerin sabırsızlıkla beklenen kısımları ise kuşkusuz tatlılar. Carte d’Or ürün yelpazesini bu kez yılbaşı için açıyor ve sunduğu onlarca farklı lezzetle yılbaşı sofralarını tatlandırıyor.

Carte d’Or ile yapılan bu lezzetli tatlılar, yeni yılı sevdikleriyle kutlayanlar için yılın ilk hediyesi olmaya aday. Carte d’Or’un yaratıcı tarifl eriyle, hem katılacağınız yeni yıl partilerinde, hem de evinizde verdiğiniz partilerde arkadaşlarınıza tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.