Carte D’or’dan meyve tatlıları

Carte d’Or Tatlı serisinin yeni üyesi “Carte d’Or Fırında Meyve Tatlısı Karışımları” raflardaki yerini aldı.

Carte d’Or, tatlı karışımları serisini Carte d’Or Fırında Meyve Tatlısı Karışımları ile zenginleştiriyor.  Geleneksel meyve tatlılarından vazgeçemeyenler için özel olarak geliştirilen Carte d’Or Fırında Meyve Tatlısı Karışımları, paketin içinden çıkan şeker karışımı ve fırın torbası ile kısa sürede pişirme ve her seferinde aynı kıvamı tutturma imkânı sağlıyor. Ayva, balkabağı, incir gibi gelenekselleşmiş meyve tatlılarının yanında armut, elma gibi tatlıları da hazırlamaya yardımcı tatlı serisi ile meyveler bir gece önceden şekere yatırmaya gerek kalmadan, üstelik 5 dakikada fırına hazır hale getirilerek 50 dakikada pişirilebiliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.