Tatlıcı tombak yenilendi

Tatlıcı Tombak, yenilenen franchise sistemi ile yıl sonuna kadar 20 yeni şube açmayı hedefliyor.

Kentsel dönüşüme ayak uyduran bir marka olmaya özen göstererek özellikle caddelerde büyümeye odaklanan Tatlıcı Tombak, alışveriş merkezlerinden çıkıp kentin yaşadığı yerlere yoğunlaşıyor. Marka, az sayıda franchise sahibi ile çok sayıda şube açmaya odaklanarak 2012 sonuna kadar 20 yeni franchise şubesi açmayı hedefliyor.

Tatlıcı Tombak Genel Müdürü Hüseyin Demirel, “Müşterilere kolay ulaşabilmek için caddeleri tercih ediyoruz. Yeni sistemimizde özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul’da büyümeyi hedefl iyoruz” dedi. Markanın 35-40 m2 arasındaki bir şube için talep ettiği yatırım maliyeti yaklaşık 60 bin lira.

Yatırımların geri dönüşünün en fazla 12 ay olduğunu hatırlatan Demirel, sütlü-şerbetli tatlı, dondurma ve pasta çeşitleriyle 100’ün üzerinde ürün gamına sahip olduklarını açıkladı. Tatlıcı Tombak, ayda 1 buçuk milyon tatlı üretme kapasitesine sahip.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.