Tarım Kredi’den 4 yıl vade müjdesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 3 yıl vadeyle kullandırdığı tarımsal araç-gereç ve hayvancılık yatırım kredilerinin vadesini 4 yıla çıkardı.

2004 yılından bu yana Bakanlar Kurulu Kararları çerçevesinde her yıl kullandırılan kredilere konularına ve vadelerine göre %0 ile %8,25 aralığında değişen oranlarda faiz uygulanıyor. Bu kredilerden hayvancılık ve basınçlı sulama sistemleri yatırım kredileri ise sıfır faizli olarak veriliyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, tarımsal araç-gereç, traktör ve hayvancılık yatırım kredilerinin 3 yıl vadeyle kullandırıldığını hatırlatarak; “Kurumumuzun finansman imkânlarındaki gelişmeler doğrultusunda bugünden itibaren tarımsal araç-gereç, traktör ve hayvancılık yatırım kredilerinin 4 yıl vadeyle kullandırılması kararlaştırılmıştır” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.