Sealed Air Türkiye ofisi yeşillendi

Sealed Air Türkiye Genel Müdürlük Ofisi, sektöründe dünyada bir ilki gerçekleştirerek WWF’in Green Office diplomasını almaya hak kazandı.

Sealed Air Türkiye Genel Müdürlük Ofisi, çevreye saygılı bir şirket olmak ve insanlığın doğal kaynaklar üzerindeki baskısını azaltmak amacıyla katıldığı WWF-Türkiye Green Office (Yeşil Ofis) Programı kapsamında, sektöründe bir ilke imza attı.

2 Ekim’de Sealed Air’in merkez ofi sinde düzenlenen törenle Sealed Air Genel Müdürü Cem Yengül’e WWFTürkiye Genel Müdürü Tolga Baştak tarafından Green Offi ce (Yeşil Ofis) diploması verildi. Sealed Air Türkiye, Green Office Programına 29 Eylül 2011’de kağıt tüketimi, atık yönetimi ve çalışan bilincinin artırılması alanlarında katılmıştı.

Sektörümüzde fark yarattık

Sealed Air Türkiye Genel Müdürü Cem Yengül, bu diplomayı kendi sektöründe hem dünyada hem de Türkiye’de ilk alan kurum sıfatıyla sektörde fark yarattıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Sealed Air olarak, sunduğumuz ürün ve hizmetlerden çalışma ortamımıza ve çalışan bilincinin artırılmasına kadar toplumda bir fark yaratmak amacıyla çalışıyoruz. Bu vesileyle WWF-Türkiye’ye de bizlere sağlamış olduğu bu değerli proje için bir kez daha teşekkür ediyorum.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.