Malatya Tarım İl Müdürü hakkında suç duyurusu

19 üreticiyle birlikte Doğanşehir Süt Üreticileri Birliğini kurmak için Tarım İl Müdürlüğüne başvuru yapan Ali Rıza Bozkurt, birliğin kurulmasına engel olduğu iddiasıyla Tarım İl Müdürü Hamit Aygül hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bozkurt, “Tarım İl Müdürlüğü tarafından incelenmek için alınan tüzük, 6 aya yakın bir zaman geçmesine rağmen ilgili kanun ve yönetmelikler kasıtlı olarak ihlal edilerek Bakanlığa gönderilmedi” diyerek Tarım İl Müdürü’nü suçluyor.

Tarım İl Müdürü Hamit Aygül ise, kurulması planlanan Birliğe üye olan 11 kişinin Malatya Süt Üreticileri Birliği’ne de üye olduğunu, Bozkurt’tan bu üyelerin değiştirilmesini, ya da Malatya Süt Üreticileri Birliğinden ayrılmalarını istediklerini, ancak Bozkurt’un bu yönde adım atmadığını ileri sürdü.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.