Pınar Labne meşhurlarını arıyor

Pınar, yeni interaktif kampanyasında tüketicilerden gelen yemek tariflerini paylaşırken, aynı zamanda “Pınar Labne’yi kim meşhur etti?” sorusunun yanıtını arıyor.

Türkiye’de ilk olarak Pınar tarafından geliştirilen bir ürün olma özelliğine sahip Pınar Labne için yepyeni bir interaktif kampanya başlıyor.

Facebook üzerinde www.facebook.com/PinarLabne  sayfasını ziyaret eden tüketiciler, Pınar Labne kullanarak hazırladıkları lezzetlerin tariflerini bu sayfada paylaşacaklar. Her ay ziyaretçilerinin oylarıyla “En Çok Beğenilen ilk 10 Tarif” belirlenecek. Bu tariflerin arasından belirlenecek beş “meşhur tarif ve tarif sahibi”Pınar ürünlerinden oluşan ürün paketlerinin de sahibi olacak. Kampanya 30 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.