Karaman’a süt analiz laboratuvarı

‘Kaliteli ve Hijyenik Süt Üretimi İçin Kontrol Mekanizmalarının Oluşturulması Projesi’ kapsamında, Karaman´a ilk süt analiz laboratuvarı kuruluyor.

İl Tarım Müdürlüğü´nün ortak olduğu proje, Karaman Süt Üreticileri Birliği ve Mevlana Kalkınma Ajansı katkısıyla yürütülüyor. Karaman Tarım İl Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, s süt analiz laboratuvarının, Ocak ayı sonu itibariyle hizmete gireceği belirtildi. Proje Karaman İl Özel İdaresi ve Tarım İl Müdürlüğü´nün katkılarıyla 166 bin TL bütçeyle yürütülüyor. Laboratuvarda Süt Üreticileri Birliği´nin süt toplama ağında, süt üretimi yapan işletmelerden alınan süt numunelerinin analizleri yapılacak.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.