Alaska Frigo Eti ile büyüyecek

60 yllık nostaljik efsane lezzet Alaska Frigo’yu ETİ Gıda satın aldı.

Eti’nin toplam 13 milyon TL toplam yatırımı kapsamında; Alaska Gıda’ya ait başta Alaska Frigo markası olmak üzere şirketin tüm markalarının yanı sıra satış ve dağıtım altyapı yatırımları da yer alıyor.

60 yılı aşkın süredir Türk tüketicilerinin en sevdiği lezzetler arasında yer alan Alaska Frigo, ETİ’nin Türkiye genelindeki yaygın dağıtım ağı ve yarım asrı aşan tecrübesi ile tekrar eski efsanevi günlerine dönüş yapacak. Alaska Frigo’yu satın aldıkları için mutlu olduklarını belirten ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, ETİ’ye yakışacak bir marka olan Alaska Frigo ile çikolata kaplamalı soğuk atıştırmalık alanına adım attıklarını kaydetti. Markanın tüketiciler nezdinde ‘Sinema Klasiği’ olarak bilindiğini hatırlatan Kanatlı, “Markayı satın almak için bir süredir görüşmelerimiz devam ediyordu. Satın alma görüşmelerimiz sonuçlandı, imzalar atıldı ve sevdiğimiz bir markayı ETİ bünyesine kattık” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.