Sütünüzün kalitesini milkoscan ile ölçün

Türkiye temsilciliğini İncekaralar’ın yaptığı Foss Analytical, merkezi süt laboratuvarlarından çiftliklere, hijyenik kaliteden kimyasal bileşim belirlemeye kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel analitik sistemler üretiyor.

Süt ve süt ürünleri analizleri için ürettiği IDF onaylı MilkoScan serisi yüksek hassasiyetli ölçüm yapabilme özelliğine sahip. MilkoScan FT120 serisiyle 1 dakikadan az sürede sonuç alınabiliyor ve saatte 120 numune ölçümü yapılabiliyor. Standart konfigürasyonu çiğ ve işlenmiş sütte yağ, protein, laktoz, toplam kuru madde, yağsız kuru madde, donma noktası, yoğunluk, toplam asit parametrelerinin analizinde kullanılmaktadır. Ayrıca kremada yağ, protein, toplam kuru madde, yağsız kuru madde; peyniraltı suyunda yağ, protein, toplam kuru madde ve fermente ürünlerde yağ, protein, toplam kuru madde tayini, gelişmiş süt kalibrasyonunda ise yukarda belirtilen parametrelerin yanı sıra kazein, sitrik asit, üre gibi parametrelerin analizi gerçekleştirilebilir. İlave kalibrasyonlarla FT120; peynir, dondurma, meyve suyu, bal gibi ürünlerin analizlerini de yapabilmektedir.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.