Perakendenin en iyileri

Perakendenin En Başarılı Fikirleri Ödülleri, Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye’nin en büyük organize perakende aktörü Türkiye Perakendeciler Federasyonu altıncı kez ödüllendirdi. Sadece PERDER üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilen Perakendenin En Başarılı Fikirleri Yarışması’nın Ödülleri, Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı’nın son gününde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yerel zincirler arasındaki en iyi uygulamaları paylaşmayı ve bu tarz uygulamaları teşvik ederek yerel zincirlerin rekabet gücünü artırmayı hedefleyen PEF Ödülleri altı kategoride verildi.

En İyi Mağaza Tasarımı Ödülü’nü İstanbul’dan Sarıyer Marketleri; En İyi Müşteri Hizmetleri, CRM ve Teknoloji Uygulamaları Ödüllerini Erzurum’dan Düzgün Marketleri, En İyi Promosyon Yönetimi Ödülü’nü İstanbul’dan Hatipoğlu Marketleri, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü’nü Bursa’dan Özhan Marketleri ve En İyi Perakendede İnovasyon Uygulaması Ödülü’nü Ankara’dan Yunus Marketleri aldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.