Süt üreticileri Tevfik Keskin ile devam dedi

Süt Üreticileri Merkez Birliği Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim belirlendi.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği (TSÜMB) Olağan Kongresi, Tarım ve Orman Bakanlığı Atatürk Konferans salonunda yapıldı. Seçimli Genel Kurulda mevcut başkan Tevfik Keskin’in çıkardığı liste ile gidilen seçimde, 4 yıl süresince Merkez Birliğini yönetecek isimler belli oldu.

Buna göre, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Tevfik Keskin (Hayrabolu), Ali İhsan Gezgin (Milas), Halil Deveci (Ödemiş), Münir Altınbaş (Denizli), Agit Haşimoğlu (Şırnak), Mehmet Baş (Amasya), Cihat Şimşek (Balıkesir, Karesi ve Altıeylül) seçildi. Seçim sonrası bir açıklama yapan Tevfik Keskin, genel kurula katılarak, sektöre verdiği önemi gösterdiği için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye teşekkür etti.

Bakan Pakdemirli’nin tarımda üstesinden gelemeyeceği bir konu olmadığını söyleyen Keskin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın Bakanımızın yaptığı konuşmada açıkladığı 81 ilde düve desteği, Et ve Süt Kurumu’nun ithalat yerine kendi etini üretecek olması, et fiyatlarının Ulusal Et Konseyi’nce belirlenecek olması gibi bazı başlıklar bizleri mutlu etti. Önümüzdeki dönemde Bakanımızın göstermiş olduğu çabaların ve tedbirlerin sonuç verdiğini hep birlikte göreceğiz.”

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.