Organik süt kitabı çıktı

Atatürk Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Şengül ve Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bayram Ürkek’in hazırladığı “Organik Süt” kitabı yayınlandı.

Organik süt üreticileri ile üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için yardımcı kaynak kitap niteliğindeki bu yayında; organik süt, organik sütün özellikleri, organik süt hayvancılığının genel durumu, organik süt üretiminde kalite yönetim sistemlerinin uygulanabilirliği, organik süt ile ilgili yapılan çalışmalar uzmanlarca etraflıca ele alınıyor. 90 sayfadan oluşan kitap 10 liradan satışa çıktı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.