Keçi peynirinden döner

Kecheese tarafından vejetaryenlere yönelik alternatif bir ürün olarak geliştirilen Keçi peyniri döneri, fast-food pazarına ilk adımını attı.

Keçi sütünden üretilen, et döneri gibi şişe sarılarak ateşte kızartılan keçi peyniri döneri, yöresel festivallerden sonra, ilk kez İzmir’in en büyük otel işletmeleri arasında yer alan Euphoria Aegean Resort & Spa Otel’de tüketiciyle buluştu. Şov amaçlı kullanılan ürünü gören konuklar hem şaşırdı, hem de farklı bir tatla buluşmanın keyfi ni yaşadılar.

İzmir Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Türer A.Ş. Başkanı Özer Türer, keçi peyniri dönerinin, keçi sütünün insan sağlığına faydalarına dikkat çekmek amacıyla şov amaçlı yaptıkları bir çalışma olduğunu dile getirdi. Keçi peyniri döneri Türer A.Ş.’nin Kecheese markası için özel olarak geliştirdiği bir ürün. Keçi sütü ürünlerini ihraç etmeyi amaçlayan Kecheese, keçi peyniri döneriyle, dünya fast-food pazarında Türkiye’nin elini güçlendirmeyi hedefliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.