Yoğurtlu Ramiz

Köfteci Ramiz’de köftenin yoğurtla birlikte servis edildiği “Yoğurtlu Ramiz” büyük ilgi görüyor.

Türkiye’nin 25 farklı kentindeki 129 şubesiyle ulusal bir lezzet zinciri yaratan Köfteci Ramiz’in en çok tercih edilen lezzetlerinden Yoğurtlu Ramiz, sofraların vazgeçilmezi olmaya aday. Tereyağında kızartılmış kepekli pide üzerinde sunulan dana etinden ızgara köftelere, nefis manda yoğurdu eşlik ediyor. ‘Yoğurtlu Ramiz’ isteğe bağlı olarak özel acı sosla da servis ediliyor.

Köfteci Ramiz, Akhisar’da 1929 yılında başladığı serüvende 85 yıldır felsefesinden ödün vermeden aynı lezzet ve kaliteyi misafirlerine sunuyor. Köfteci Ramiz’in her şubesi düzenli aralıklarla denetlenerek ürün kalite ve lezzetinin her noktada aynı olması sağlanıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.