Eker’den gül sulu su muhallebisi

Süt sektörünün yenilikçi ismi Eker, sütlü tatlı serisine Osmanlı mutfağının vazgeçilmez tatlarından Gül Sulu Su Muhallebisini ekledi.

5 yıldır sütlü tatlı üreten Eker Süt Ürünleri, Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan ve hafifliği nedeniyle yaz tatlısı olarak da bilinen su muhallebisini, gül suyunun ferahlatıcı etkisi ile buluşturdu. Geleneksel lezzetlere verdikleri önemi vurgulayan Eker Süt Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker, yeni sütlü tatlıları gül sulu su muhallebisi ile Ramazan ayının sıcak yaz günlerinde sindirimi kolay, hafif, farklı ve lezzetli bir tatlı alternatifi sunduklarını belirtiyor.

Ramazan’a özel olarak sınırlı sayıda üretilen Eker Gül Sulu Su Muhallebisinin içeriğinde çok az miktarda şeker bulunuyor ve geleneksel olarak üzerine pudra şekeri ilave edilerek tüketiliyor. Eker Gül SuluSu Muhallebisi, geleneksel tüketime uygun şekilde yanında pudra şekeri ile 150 gramlık kaşıklı pratik ambalajlarla satışa sunuldu. Raflarda yerini alan ürünün satış fiyatı ise Ramazan ayına özel sadece 1 TL..

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.