Gastronomi yarışması Eker ile lezzetlendi

Bursa’da gerçekleşen Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışmasında Eker, 7 ülkeden 700 aşçıyı lezzet şöleninde yarıştırdı.

Uludağ Aşçılar Derneği’nin düzenlediği Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması, 17- 19 Ekim tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Eker’in sponsor olduğu etkinlikte,  amatör ve profesyonel aşçılar birbirinden güzel yemekler yaparak hünerlerini sergilediler. Türk mutfağının uluslararası alanda tanıtımının hedeflendiği yarışmanın son gününde ise Master Chef Yemek Yarışması yapıldı. Bu kategoride 12 mutfakta yaklaşık 40 aşçı yarışırken daha önce hiç görmedikleri Eker ürünleri ve diğer malzemelerden oluşan kapalı koli verilerek onlardan başlangıç yemeği, ana yemek ve tatlı yapılması istendi. Eker lezzetleri ile hazırlanan yemeklerin yarıştığı bu en dikkat çekici kategorinin galibi Malta ekibi olurken, ikinciliği Yunanistan, üçüncülüğü ise Dubai ekibi aldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.