Jokey Plastik’ten 19 milyon liralık yatırım

Plastik enjeksiyon ambalaj üretiminde dünya lideri JOKEY PLASTİK, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor.

Dünyada 13 fabrikasıyla günde 7 milyon adetten fazla plastik enjeksiyon ambalaj üreten Jokey Plastik, 1999’dan beri Türkiye’deki üretimine Dilovası OSB’deki fabrikasında devam ediyor. Gebkim Organize Sanayi Bölgesinde Ocak ayında yeni fabrika binası inşaatına başlayarak 19 milyon liralık ek yatırım yapan Jokey Plastik, 2013’te kapasitesini yüzde 120 artıracak.

Jokey Plastik’in Türk Ortağı ve Genel Müdürü Hakan Özhuy’un verdiği bilgiye göre, yeni fabrika binasına 2012’nin son çeyreğinde taşınılacak. 2013-2016 yılları arasında 15-20 milyon liralık ek makine ve kapasite yatırımları da yapılarak Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlarda başta süt sektörü olmak üzere gıda, boya ve kimyasal ürün dolumu yapan firmaların artan ve çeşitlenen taleplerine çok daha iyi cevap verilebilecek.

Türkiye’nin konusundaki en büyük ihracatçısı olan Jokey Plastik, Almanya’daki kalıp fabrikasında isteyen müşterilerine özel kalıplar da üretebiliyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.