İstanbul Gıda-Tek Fuarı

Avrasya Ambalaj 2013 İstanbul Fuarı ile birlikte düzenlenecek olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı’nda da yurtiçi ve yurtdışından gelecek alım heyetleri ve ziyaretçiler, ekmek, pasta, çikolata, bisküvi, şeker, şekerleme, kafeterya sektörüne yönelik makine ve ekipman tedarikçilerine yeni pazar fırsatları yaratacak.

Gıda ve içecek üreticilerinin yatırım ihtiyaçlarının karşılandığı İstanbul Gıda-Tek Fuarını geçen yıl ziyaret edenlerin yüzde 44’ü gıda ve içecek imalat ve makine sektöründen, yüzde 25’i ambalaj sanayinden, yüzde 16’sı fırın, pastane, cafe, bar, restoran, fast food firmaları, hazır yemek, ikram ve turizm sektöründen idi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.