Muratbey inovasyona odaklandı

İSO 2011 İnovasyon Ödülleri’nde ödül alan tek gıda firması Muratbey, bu yıl da Burgu ve Sürmeli ile İSO 2013 İnovasyon Ödülleri’ne aday oldu.

Muratbey Peynirleri, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ve iki yılda bir verilen “İnovasyon Ödülleri”ne aday oldu. 2011 yılında peynir devrimi olarak duyurduğu ve dünyada bir ilk olan Naturena serisi ile “İş Sonucu Ödülü”ne layık görülmüştü. Bu yıl da iddialı olduklarının açıklayan Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Sürdürülebilir başarı için yenilikçi performansımızı inovatif çalışmalarımızla devam ettiriyoruz. Burgu ve Sürmeli ile gelecek günlerde de tüketicilerimize farklı ve yeni ürünler sunuyor olacağız” dedi.

Muratbey Turquality’de

Muratbey, Türkiye’nin ihracatını artırmayı planlayan Turquality programının adayları arasında yerini aldı. Üretimden pazarlamaya, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar bütün süreçlerde fi nansal desteğin sağlandığı program çerçevesinde, firmaların yurtdışı markalaşmaya yönelik harcamalarının yüzde 50’si, üst limit olmaksızın Turquality tarafından destekleniyor.

Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, program kapsamına alınmalarının daha büyük hedefl ere ulaşmalarına katkı sağlayacağını belirtti. Erol, “Muratbey olarak Turquality kapsamına alınmamızı yıllardır sürdürdüğümüz çabaların takdiri olarak görüyoruz” dedi. Bu yıl ihracat rakamlarını ikiye katlamayı hedefleyen Muratbey, ihracat yaptığı ülke sayısını da 14’e çıkarmayı planlıyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.