Ambalaj sektörü Eylül’de Tüyap’ta buluşacak

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından Ambalaj Sanayicileri Derneği işbirliğiyle hazırlanan 19. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Geçen yıl yoğun ilgi gören Fuar’da şimdiden yüzde 70 doluluğa ulaşıldı. 2012 yılında ürün gruplarına göre salonların düzenlenmesi katılımcı firmaların hedef kitleleriyle daha rahat ve hızlı buluşmalarını sağlamıştı.

TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın fuar hakkında yaptığı açıklamada şunlara değindi. “Gerek ziyaretçi gerek nitelikli katılımcıyı aynı çatı altında buluşturan fuarımızın, en önemli ticari etkinlik olduğunu biliyoruz ve sektörü doğru fuarda yer almaya çağırıyoruz. Şimdiden yüzde 70 doluluk oranını yakaladığımız fuarımızdan memnun ayrılan katılımcılarımız, yerlerini şimdiden rezerve ettiler. Bu yıl, yoğun bir yurtdışı talebiyle de karşı karşıyayız. Bu da memnuniyetle gözlemlediğimiz bir gelişmedir. 2012 yılında yüzde 17 büyüme başarısı gösteren fuara, bu yıl özellikle yurtdışından katılım talebi yoğun geliyor. Yine büyük ve görkemli bir fuarın yaşanacağı sinyalleri şimdiden alınıyor.”

19 yıldır istikrarla büyüyen Avrasya Ambalaj Fuarına geçen yıl 32 ülkeden 1081 firma katılırken fuarı 95 ülkeden 47 bin 144 kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin yüzde 26’sı gıda ve içecek sektöründen, yüzde 15’i ambalaj sanayinden, yüzde 11’i plastik sanayinden, yüzde 8’i kozmetik ve ilaç sektöründen idi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.