İflas için mahkemeye başvuran Yörsan’a kayyum atandı

İflas kararı beklenirken mahkeme heyeti iflas erteleme kararı vererek Cihat Şimşek’i şirkete kayyum atadı.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül ilçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek’in Yörsan’a kayyum olarak atandığı bildirildi. Birlikten yapılan açıklamada, iflas kararının beklendiği bir dönemde Birliğin başvurusu üzerine mahkeme heyetince iflas erteleme kararının verildiği ve Şimşek’in bu şirkete kayyum olarak atandığı belirtildi.

Şimşek, üretici birliklerinin talebi doğrultusunda mahkeme tarafından kayyum olarak atandı. 2019 yılının Ocak ayında Balıkesir’in Susurluk ilçesinde faaliyet gösteren Yörsan Gıda’nın Dubaili ana hissedarı için iflas davası açılmıştı. Yörsan’ın konkordato ilan etmesinin üzerinden bir yıla yakın zaman geçmesinin ardından iflası için mahkemeye dilekçe verilmesi işçileri ayağa kaldırmıştı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.