İstanbul’da coğrafi işaret zirvesi

İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi’nin ikincisi, Metro Türkiye ev sahipliğinde yapıldı

Metro Türkiye ev sahipliğinde; Türk Patent ve Marka Kurumu, TOBB, İstanbul Ticaret Odası, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı desteğiyle gerçekleşen 2. İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi’nde, İstanbul’un coğrafi işaretli ürünleri ve bu konuda yapılan çalışmalar kamu, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından ele alındı.

Metro Türkiye bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’da gerçekleşen zirvede İstanbul’un coğrafi işaretli ürünleri ve bu konuda yapılan çalışmalar ele alındı. Metro Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Boris Minialai’nin açılış konuşması ile başlayan zirveye kamu, siyaset ve iş dünyasından önde gelen çok sayıda davetli katıldı.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.