Gıda işleme teknolojileri FOTEG İstanbul’da

HKF Fuarcılık’ın düzenlediği Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı FOTEG İSTANBUL, 3-6 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Salon 1-2 de sektör profesyonellerini tekrar bir araya getirecek.

FOTEG İSTANBUL 2011 çatısı altında; gıda üretim sanayini bir araya getirecek olan Uluslararası Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı Food Processing Technology; gıda sanayinin ambalajlama, depolama ve dağıtım sektörlerini bir araya getirecek olan Uluslar arası Gıda Ambalajlama ve Sistemleri Fuarı Food–Packaging, Uluslararası Gıda Katkı Maddeleri Fuarı Food Ingredients; Unlu mamul üretim, makine ve ekipmanları kapsayan Uluslararası Unlu Mamul Teknolojileri Fuarı Bakery Technology ve amacı üretimden tüketime kadar gıda güvenliğinin sağlanması olan Gıda güvenliği ve Hijyen Food Safety & Hygiene fuarları gerçekleşecek.
Gıda üretim profesyonelleri burada
HKF Fuarcılık Genel Müdürü Bekir Çakıcı, fuar hakkında yaptığı açıklamada, “Sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini bir araya getirerek, ticari ilişkilerin gelişmesini sağlayacak, fi rmalara yeni pazarlar ve iş imkanları sunacağız. Gıda Üretim Sanayi’ndeki profesyonellerin ziyaret edeceği FOTEG İSTANBUL 2011 yine en yeni teknolojilerin sergileneceği bir platform oluşturacaktır.’’dedi. Fuar 3-6 Mart tarihlerinde saat 10.00’dan 19.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak. Fuara giriş profesyonel ziyaretçiler için ücretsiz olup, Taksim den kalkan otobüslerle, fuara ulaşım ücretsiz sağlanacaktır.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.