Fransa’da uluslararası hayvancılık fuarları

Fransa’da düzenlenen Uluslararası Süt ve Et Hayvancılığı Fuarı Space 2012 11-14 Eylül’de Renne, Besicilik Zirvesi Sommet De L’elevage Fuarı ise 3-5 Ekim’de Massif Central’de düzenlenecek.

Uluslararası Hayvancılık Fuarı SPACE 2012, 11-14 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın Rennes bölgesinde gerçekleşecek. Hayvan yetiştiriciliği profesyonellerine yönelik fuara, 386’sı yabancı 1.300 katılımcı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Yabancı ziyaretçiler için fuar girişinin ücretsiz olduğu SPACE 2012 Fuarı boyunca, çiftlikler, Süt Kalite Merkezi, deneme çiftliği veya yem fabrikası gibi gıda sanayinde faaliyet gösteren firmalar da ziyaret edilebilecek.

Profesyonel hayvancılık yetiştiricilerinin ilk Avrupa buluşması olan SOMMET DE L’ELEVAGE Fuarı bin 300 katılımcıya ve 70 farklı ırktan oluşan 2 binden fazla hayvana ev sahipliği yapacak. Avrupa’nın büyükbaş besiciliği konusunda yoğunlaşmış en büyük bölgesi olan Fransa’nın Massif Central bölgesinde gerçekleşecek fuar bu sene 3 bin 500‘ü yabancı 80 bin ziyaretçi bekliyor. Fuar, 3-5 Ekim 2012 tarihleri arasında Fransa’nın Clermont-Ferrand şehrinde Parc des Expositions alanında Auvergne Büyük Hall’de gerçekleşecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.