Veggy’den bitkisel et ürünleri

Tercihlerini vejetaryen beslenmeden yana kullananlar ve et yemeyenler için Veggy bitkisel et ürünleri üretti.

Etten bile yüksek proteine sahip Veggy, Bitkisel Schnitzel, Bitkisel Köfte, Bitkisel Döner ve Bitkisel Sote ile raflardaki yerini aldı. Et ürünlerini aratmayacak lezzetteki bu çeşitler GDO’suz bitkisel protein içeriyor ve hayvansal madde, koruyucu ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanıyor. Bitkisel Schnitzel, kolesterolsüz bir ürün ve kolesterolü yüksek kişiler et yerine bunu rahatlıkla tüketebiliyor. Vejetaryenlerde eksikliği görülen B12 vitamini açısından da zengin bir ürün. Yüksek lif içeren Bitkisel Köfte ise tam bir demir kaynağı.

5 dakikada sofrada

Veggy, aynı zamanda son derece pratik bir ürün. Özellikle çalışan kadının imdadına yetişen Veggy ürünleri sadece 5 dakika ısıtarak hazırlanabiliyor. Yalnız yaşayan erkeklerin de hayatını kolaylaştıracak bir ürün olan Veggy, büyükler kadar çocukların da güvenle ve severek tüketecekleri bir lezzet. Ayrıca vejetaryenler da artık ızgara ve mangal keyfinden mahrum kalmayacak. Şarküteri reyonlarında tüketicilere ulaşacak Veggy, ürün yelpazesini genişleterek tüketiciler ile farklı damak zevklerine hitap eden lezzetleri buluşturacak…

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.