Dünyanın gıdası bu fuarda

Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmaya hazırlanıyor.

Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte binden fazla markanın katılımıyla gıda sektörüne ev sahipliği yapacak. Worldfood İstanbul 2015 ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar tarafından Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) iş birliği ile düzenlenecek.
Fuarda 4 gün süresince içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamüller, unlu mamuller, kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürün sergilenecek. Bu yıl 23. kez düzenlenecek olan fuarı 3-6 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/CNR Expo salonlarında gerçekleştirilecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.