AgroExpo gıda açılımını genişletiyor

En büyük tarım fuarları arasında gösterilen AgroExpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, sektörü 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında Fuar İzmir’de 15’inci kez ağırlayacak.

Orion Fuarcılık tarafından Fuar İzmir organizasyonuyla yapılacak 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı AgroExpo 2020 için geri sayım başladı. 2019 yılında 70 ülkeden 854 katılımcı firmayı 337 bin 240 ziyaretçiyle buluşturan Fuar, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise dört büyük tarım fuarından biri olma iddiasında.

Türkiye’nin önde gelen gıda firmalarını bir araya getiren AgroExpo, farklı sektörlerden birçok firmanın yer alacağı yöresel lezzetlerin tanıtılması için dev bir platform oluşturacak. Agroexpo ayrıca, gıda ve içecek ürünleri, yöresel ürünler, sertifikalı organik ürünler, doğal ürünler başta olmak üzere pek çok ürün ile geniş bir katılımcı kitlesini ağırlayacak.

Bunun yanı sıra AGROEXPO, tüm dünyada hızla gelişen süt ve et sektörlerine yönelik; kesim, işleme, dolum, soğutma, depolama, lojistik ve ambalaj konularına yenilikçi çözümler üreten dev firmaları ve nitelikli ziyaretçileri 2020 yılında bu çatının altında bir araya getirecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.