Ektam robot sistemleri ile esnek çözümler sunuyor

Ektam, geliştirdiği robot sistemler ile endüstriyel paletlemede hızlı ve esnek çözümler sunuyor.

Hat sonu verimliliği etkileyen faktörlerin başında kuşkusuz paletleme operasyonu gelmektedir. Projeye en uygun şekilde tasarlanmış olan paletleme sistemlerinde, verimliliğin artmasının yanı sıra, zaman ve para tasarrufu sağlanıyor.

Palet Bozma, Kolileme, Paletleme gibi hat verimliliğini direkt etkileyen operasyonlar insan gücüne ihtiyaç duyulmadan otomatik olarak yapılıyor. EKTAM, “Dünya Standartlarında Türk Kalitesi” sloganı ile Ar-Ge faaliyetlerine vermiş olduğu önemi, otomasyon projelendirmelerini ve yazılımlarını kendi bünyesindeki ekibi ile gerçekleştirerek uzun yıllardır imal etmiş olduğu kartezyen sistemlerinden sonra robot sistemleri ile yüksek hızlarda çözümler sunuyor.

EKTAM teknik ekibi, projeye özel geliştirmiş olduğu gripper sistemleri ile, birden fazla hattı tek robotla paletleme/palet bozma, kolileme, farklı tip ambalajları tek bir gripper sistemiyle paletleme gibi esnek çözümler tasarlıyor. Şirinklenmiş paketler, kolili ürünler, cam ambalajlar, tenekeler gibi farklı tipte, özellikte ve ağırlıktaki tüm ambalajlar için özel sistemler EKTAM tarafından imal edilmektedir. Yüksek hızlarda esnek sistemleri üreticiye sunuyor.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.