Danone’ye yeni Genel Müdür atandı

Danone Türkiye Genel Müdürü Laurent Boissier oldu.

1 Temmuz itibarı ile Danone Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Boissier, Danone’nin Türkiye’deki inovasyon stratejisine sadık kalarak sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olan ara öğünlerde tüketime uygun, sağlıklı ve lezzetli ürün yelpazesini genişleteceklerini belirtti. Boissier, “Mümkün olan en fazla insanın sağlığına katkıda bulunma misyonumuz doğrultusunda bu stratejimizin Türkiye’de obezite ile mücadeleye destek olacağına inanıyoruz” dedi.

1992 yılında “Ecole Centrale de Paris” Üniversitesi Mühendislik ve Yönetim Bilimleri Bölümlerinden mezun olan Laurent Boissier, kariyerine 1993 yılında Mars&Co şirketinde Strateji Danışmanı olarak başladı. 1998’de Boston Consulting Group şirketinde Proje Direktörü olan Boissier, Nisan 2002’de Danone Merkez Ofis’te Kurumsal Stratejik Planlama Direktörü olarak Danone ailesine katıldı. 2004’te Danone Benelux’te Pazarlama Proje Direktörü, 2006’da Sütlü Ürünler Dünya İş Birimi’nde Pazarlama Direktörü olan Laurent Boissier 2007’den bugüne Tayland’daki Danone Sütlü Ürünler şirketinde Genel Müdürlük görevini sürdürmekteydi.

 

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.