Eker’den yeni bidon yoğurtlar

Eker bidon yoğurt, yeni 1 kilogramlık ambalajı ile rafl arda yerini aldı. Anne yoğurdu tadındaki doğal ve katkısız bidon yoğurtlar, sofraların baş tacı olmaya aday.

Eker Süt Ürünleri, her geçen gün yeni ürün ve ambalajlar ile rafl arda yerini alıyor. Tüketicilerini kalite ve lezzetle buluşturan Eker, son olarak bidon yoğurt ailesini genişletti. 2010 yılında 2 kilogramlık bidon yoğurdu piyasaya sunan Eker, yoğurt tüketicilerinin yoğun ilgi gösterdiği bu ürün grubuna yönelik gramaj çeşidini artıracak bir yatırım daha yaptı. Özellikle ambalajı ile geçmişe özlem duyan, annesinin yaptığı yoğurdun tadını arayan modern, çalışan ve genç tüketicilerin de dikkatini çeken Eker bidon yoğurt ailesine şimdi de yeni 1 kilogramlık ürün eklendi. Rafl arda yerini alan katkısız ve doğal Eker bidon yoğurtlar, annenizin ev yapımı yoğurtlarını aratmayacak…

Günün her saati yoğurt

Yoğurt yapısı ve içerdiği besin değerleri nedeniyle insan sağlığı açısından önemli faydalara sahip. Uzmanların verdiği bilgilere göre, barındırdığı kalsiyum ve protein ile kemiklerin gelişimi açısından oldukça etkili olan yoğurt, zengin besin değeri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Sindirimi kolaylaştıran yoğurt ayrıca, bağırsaklarda bulunan tehlikeli ve zararlı mikropların yaşamasını da engeller. Ayrıca yağ yakma özelliğiyle çabuk kilo vermeye ve formda kalmaya da yardımcı olur. Sağlık ve lezzet için sofralarınızdan yoğurdu eksik etmeyin!

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.