Alltech’in Avrupa eğitim turu başlıyor

Global yem katkı maddeleri firması Alltech Avrupa Eğitim Turu’nun 27’ncisini düzenliyor. Mart ayında 26 ülkede gerçekleşecek eğitim turunun bu yıl ki teması “Merak Ediyor musunuz: İleri Besleme Teknolojileri Sürdürülebilirlik, Verim ve Karlılığınızı Koruyabilir mi?”

İnsanoğlunu aya kadar götüren, gen haritasının çıkarılması gibi birçok buluşu sağlayan merak duygusu şimdi bizleri besleme, epigenetik ve beslenme devrimine götürüyor. Kuraklığın Kuzey Amerika’yı vurması ya da Avrupa’nın büyük yağışlara maruz kalması gibi iklim değişiklikleri ve global ısınmadan kaynaklanan değişiklikler bizler için artık çok önemli bir konu haline gelmeye başladı.

Avrupa Eğitim Turu (ELT), 11 Mart’ta başlayıp 21 Mart’ta sona erecek. 26 ülkenin ziyaret edileceği Avrupa Eğitim Turu’nun Türkiye ayağı ise 21 Mart Perşembe günü, İzmir Crowne Plaza Hotel’de gerçekleştirilecek.

Alltech Avrupa Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Charlton: “Üreticilerin sürdürülebilirlik, verimlilik ve karlılığının devam etmesi için hayvanlarımızı besleme şeklimizde devrimsel bir değişiklik yapmaya ihtiyacımız var. Böylesi önemli bir konuyu değerlendireceğimiz, yeni fi kirler ve teknolojileri paylaşacağımız Avrupa Eğitim Turu programımıza siz de katılın” dedi.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.