Pınar’dan kahvaltı aşıklarına

Pınar, kahvaltı keyfi nin vazgeçilmezi kaymağa en leziz ve hafif alternatif Yeni Pınar Sütkremi üretti. Kaymak tadındaki Sütkrem, kaymağa göre yüzde 50 daha az kalorisiyle formunu korumak isteyenlerin tercihi oluyor.

Pınar Süt, kahvaltı aşıklarına leziz seçenekler geliştirmeye devam ediyor. Kaymak sevenler için benzersiz kaymak lezzetini daha az kaloriyle sunan Pınar Sütkrem, market raflarındaki yerini aldı. Hafif tadıyla Pınar Sütkrem, 160 gramlık paketlerde satışa sunuluyor. Sadece sütten üretilen Pınar Sütkrem, kaymak tadında olup, kaymağa göre yüzde 50 daha az kalori içeriyor.

Sadece sütten üretilen Pınar Sütkrem, kaymak lezzetini seven ancak yağ oranı nedeniyle tercih etmeyenlerin yeni favorisi olacak. Bal kaymaklı pazar kahvaltıları ve kaymaklı ekmek kadayıfı gibi vazgeçilmez lezzetler, Pınar Sütkrem ile gönül rahatlığı ile yenilebilir.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.