DLG-ÖÇP tarla günleri Bursa’da

Türkiye’nin açık alan uygulamalı tek tarım fuarı DLG-ÖÇP Tarla Günleri bu yıl Bursa’da yapılacak.

Açık alan uygulamalı tarım fuarı, DLG-ÖÇP Tarla Günleri Bursa 2012, 7-10 Haziran’da Bursa Tarım Meslek Lisesi’ne ait 220 bin m2 alanda gerçekleştirilecek. Fuarda yerli ve yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçinin yer alması bekleniyor. Tarla Günleri Fuarı, 3 farklı bölümden oluşmaktadır. Tarla Deneme Alanları, Makine Gösteri Alanları ve Kampus Çim Alan.

Tarla Deneme Alanları:Tohum, ilaç ve gübre firmalarının deneme ekimleri ve farklı uygulamalar yaparak, şahit parseller eşliğinde ziyaretçilerin görüşlerine sunacağı bu alanlar hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için farklı bir deneyim oluşturuyor.

Makine Gösteri Alanları:Tarım makine ve ekipman üreticisi firmalar, ürünlerini çim alan üzerinde sergileyerek ve konularına göre düzenlenmiş makine demonstrasyon alanlarında, makina ve teçhizat kullanımlarını, günün belirlenen zaman dilimlerinde uygulamalı olarak ziyaretçilere sunacak olması karar verme sürecinde çiftçileri ve profesyonelleri etkileyecek en önemli unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Kampus Çim Alanlar:Deneme ekimi ve gösteri yapacak ürünü olmayan firmalar ve tarım sektöründe faaliyet gösteren diğer firmalar, ürün ve hizmetlerini çim alan üzerinde sergileyecek.

>> Süt Dünyası

2006 yılından beri yayınını sürdüren tarafsız ve bağımsız medya kuruluşudur. Süt Dünyası Dergisi kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermeden yayıncılık faaliyetine devam ediyor. Süt Dünyası Dergisi Haber Merkezi tarafından hazırlanan her türlü içerik "Süt Dünyası" imzası ile yayınlanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.